Sponsrad video-ICA

När vintermörkret så sakta sänker sig önskar Stig och hans vänner en riktigt god jul, med tre fantastiska tolkningar på några av våra käraste julsånger. Njut av Stig framför brasan, eller Cindy och Sebastians innerliga och smäktande tolkning av Tre Gubbar. Och för alla partyglada ställer Jerry och Ulf till med julens mäktigaste klubbkalas!

Alltså är de inte för roliga ica gänget. Nu har det släppt en nya skiva med jullåtar. Har sett videon på tvn och jag dör nästan varje gång när man ser det Cindy och Sebastian tolka låten Tre gubbar. Den är bara för sköna och de sjunger så ojämt så att det blir roligt. Om du vill höra några riktigt sköna jullåtar så är det dessa du skall ha.

Vem vill inte hör några sköna och grymma jullåtar samlat på ett och samma ställe. Det vill nog alla. Tycker att du skall checka in på icas sida. För att höra dessa riktigt bra tolkningar, på några bra låtar.

 


Julmys med Stig och hans vänner!

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>