En helt underbar nyhet…

Jag blev riktigt glad när jag läste tidningarna imorse om den lilla flickan som försvann i går morse. I natt vid tre tiden på morgonen så hittades hon i närheten av där hon försvann. Hon gick på gatan med en kille i 20 årsåldern. Han hade satt på henne andra kläder för att man inte skulle känna igen henne.

Tydligen så riktar föräldrarna stark kritik mot skolan om försvinnadet. De tycker inte att de skall gå till så här, håller faktiskt med lite där. Skolan borde reagerat om att hon inte hade synts till och även att hon inte kommit till skolan. De är lite skolans ansvar att hålla koll på barnen i skolan.

 

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>